E-mail: contact@arc.com

EN FR PT

Despre noi

MOBILIER CROIT PE MASURA. DIN 1999.

Am inceput sa facem mobilier inca din 1999 si de atunci construim si evoluam cu determinare alaturi de clientii nostri.

Casa este mai mult decat o locuinta, este o extindere a personalitatii posesorului, e necesitate si pasiune, e locul in care isi regaseste linistea. Intelegem asta si stim ca avem onoarea sa intram in cele mai intime parti ale caselor clientilor nostri, pentru a le transforma din dorinta in realitate. Tranformam spatii in experiente si astfel facem dintr-o casa un camin.

Intelegem valoarea unei promisiuni si ca trebuie sa indeplinim cu atentie orice asteptare. Pentru asta am format o echipa de profesionisti care au croit viziunile clientilor nostri pana in cel mai mic detaliu. De la prima schita pana la instalarea acasa, suntem alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Echipa noastra este foarte diversificata, pentru a putea avea alaturi un specialist in fiecare etapa a procesului. Consultanta profesionistilor nostri este un element absolut necesar in desavarsirea unui serviciu si a unui produs ireprosabil. Consideram prezenta lor o datorie fata de clientii nostri si o dovada de respect pentru munca pe care o facem. .

MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Dincolo de servicii ingredientul cel mai important este materia prima, iar pentru ca rezulatatele sa fie impecabile folosim pal melaminat, mdf sau lemn masiv produs in Germania, Italia si Austria, la cele mai inalte standarde. Pentru a intregi aceasta munca, suntem la fel de pretentiosi si selectivi si cand vine vorba de elementele adiacente, cum ar fi feroneria si accesoriile.

Clientii nostri sunt foarte diferiti si ne mandrim ca reusim sa oferim diversitate fara sa compromitem niciun standard

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI